Το Γ.Ν. Γρεβενών ανακοινώνει την ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, από το Υπουργείο Υγείας, προκήρυξη πέντε (5) νέων μόνιμων θέσεων για ειδικευμένους ιατρούς στο Νοσοκομείο μας, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας του και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ  

 




 

Α) Η πλήρωση των παρακάτω θέσεων ειδικευμένων ιατρών, τέσσερις (4), του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία για το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών:

 

Α/Α ΤΜΗΜΑ /ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
1 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α 1
2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β 1
3 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α 1
4 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β 1

Η υποψηφιότητα υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Υγείας esydoctors.moh.gov.gr, εντός προθεσμίας , η οποία αρχίζει στις 24-10-2024 ώρα 12:00 (μεσημέρι), και λήγει στις 08-11-2024, ώρα 12:00 (μεσημέρι).

Β) Η πλήρωση μίας (1) θέσης Συντονιστή Διευθυντή:

 




 

Α/Α ΤΜΗΜΑ /ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
1 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 1

 

Η υποψηφιότητα υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Υγείας esycoordinatingdirectors.moh.gov.gr, εντός προθεσμίας , η οποία αρχίζει στις 18-10-2024 ώρα 12:00 (μεσημέρι), και λήγει στις 31-10-2024, ώρα 12:00 (μεσημέρι).

Από τη Διοίκηση

του Γ. Ν. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.