Στην καθιερωμένη τελετή Αγιασμού των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών, παραβρέθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος, Κυριάκος Ταταρίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

 




 

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκο Τσιμόπουλο, παρέστη διαδοχικά στους Αγιασμούς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, του 2ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ, του 4ου Νηπιαγωγείου, του ΕΠΑΛ και του Ειδικού Σχολείου Γρεβενών, όπου τον Αγιασμούς τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ.Δαβίδ.

Στο μήνυμά του προς τη μαθητιώσα νεολαία, ο κ Δήμαρχος, αφού χαρακτήρισε «συναρπαστικό ταξίδι στη μάθηση και τη δημιουργία» το νέο σχολικό έτος, κάλεσε τα παιδιά να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τα εφόδια που τους δίνει το σχολείο και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, συνδυάζοντας τα μαθήματα με τις δραστηριότητες. Παράλληλα, τόνισε ότι εξίσου κρίσιμο για την πορεία τους στη ζωή, θα είναι η διαμόρφωση σταθερών αρχών και αξιών, που θα τους εξελίξουν σε συνειδητοποιημένους και υπεύθυνους πολίτες.

Επίσης, ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους κηδεμόνες, τους οποίους συνεχάρη για την αδιάκοπη στήριξη που δείχνουν στους μαθητές ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, ενώ υπογράμμισε ότι «ως Δημοτική Αρχή επιδιώκουμε, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία όλων των σχολείων, πάντα σε συνεννόηση και συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα».

Το παρόν στον Αγιασμό των σχολείων των Γρεβενών έδωσαν επίσης Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου, για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά προς την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς.



 




 

 

Γραφείο τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.