ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010) όπως ισχύουν, στην 25η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 




 

Γραφείο Δημάρχου   

Θέμα    1ο Αποδοχή των όρων του Καταστατικού σύστασης Ενεργειακής Κοινότητας Πολιτών με την επωνυμία “Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” (περιορισμένης ευθύνης)

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα    2ο Έγκριση της αριθμ. 218/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής με θέμα την ανάκληση της αριθμ. 17/2023 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και την εκ νέου έγκριση υπογραφής συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και της εταιρείας με τίτλο «RECYCOM», για την “Διαχείριση Μεταχειρισμένων ειδών Ένδυσης και Υπόδησης στο πλαίσιο της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων στο Δήμο”

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών 

Θέμα    3ο Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων έκθεσης προϋπολογισμού δαπανών – εσόδων 2ου τριμήνου έτους 2024, όπως συντάχθηκε από την Δημοτική Επιτροπή
Θέμα    4ο Έγκριση της 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2024, όπως συντάχθηκε από την Δημοτική Επιτροπή (διαπιστωτικού χαρακτήρα απόφαση)
Θέμα    5ο Συναινετική λύση της σύμβασης μίσθωσης Δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του οικισμού Αγίου Κοσμά της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Κοσμά του Δήμου Γρεβενών (αίτημα Αναστασίου Σαλαώρα του Δημητρίου)
Θέμα    6ο Σιωπηρή παράταση μίσθωσης ακινήτου του ισογείου καταστήματος – γραφείου εντός της πόλης της Λάρισας, για τη στέγαση των Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών (Μετακινούμενες Ορεινές Κοινότητες με χειμερινή έδρα τη Λάρισα)

Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας

Θέμα    7ο Ανάκληση της αριθμ. 150/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την εκ νέου υλοτομία της συστάδας 6α του Δημοτικού δάσους Γόργιανης Δημοτικής Κοινότητας Κηπουρείου έτους 2024
Θέμα    8ο Αποδοχή δωρεάς της μελέτης με τίτλο: “Διαχειριστική μελέτη Δημοτικού Δάσους Δοτσικού περιόδου 2024 – 2033”
Θέμα    9ο Αποδοχή δωρεάς της μελέτης με τίτλο: “Διαχειριστική μελέτη Δημοτικού Δάσους Μικρολιβάδου περιόδου 2024 – 2033”
Θέμα  10ο Υλοτομία του Δασικού Τμήματος 15 του Δημοτικού δάσους Φιλιππαίων Δημοτικής Κοινότητας Φιλιππαίων έτους 2024
Θέμα  11ο Παροχή γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: “Μικρό Υδροηλεκτρικό Έργο ισχύος 8,5 MW στη θέση ¨ΓΕΦΥΡΙΑ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ¨ των Δημ. Ενοτήτων Ηρακλεωτών και Σιάτιστας, των Δήμων Γρεβενών και Βοΐου, των Π. Ε. Γρεβενών και Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (διανομαρχιακό έργο)”
Θέμα  12ο Έγκριση υπογραφής συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και του σωματείου με την επωνυμία “Φιλοζωική Ομάδα Γρεβενών”, που εδρεύει στα Γρεβενά και εκπροσωπείται νόμιμα

 




 

Στη συνεδρίαση προσκαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ευθύμιος Πρέβεζας.

Επίσης προσκαλούνται (με αποδεικτικό επίδοσης) για να συμμετέχουν στα ειδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων

  1. Γρεβενών (για το 2ο θέμα)
  2. Μεγάρου (για το 2ο θέμα)
  3. Παλαιοχωρίου (για το 2ο θέμα)
  4. Κνίδης (για το 2ο θέμα)
  5. Κιβωτού (για το 2ο θέμα)
  6. Αγίου Γεωργίου (για το 2ο θέμα)
  7. Μεγ. Σειρηνίου (για το 2ο θέμα)
  8. Αμυγδαλεών (για το 2ο θέμα)
  9. Ζιάκα (για το 2ο θέμα)
  10. Αγίου Κοσμά (για το 5ο θέμα)
  11. Κηπουρείου (για το 2ο & 7ο θέμα)
  12. Δοτσικού (για το 8ο θέμα)
  13. Μικρολιβάδου (για το 9ο θέμα)
  14. Φιλιππαίων (για το 10ο θέμα)
  15. Κοκκινιάς (για το 11ο θέμα)
  16. Πολυδένδρου (για το 11ο θέμα)

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιφιγένεια Μπαρλαγιάννη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.