Συνεχείς εργασίες πραγματοποιούνται καθημερινά στο Πάρκο των Μανιταριών από τα Τμήματα Καθαριότητας – Πρασίνου και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Γρεβενών, ενόψει της διεξαγωγής της 18ης Πανελλήνιας Μανιταρογιορτής.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του κορυφαίου Πολιτιστικού γεγονότος του φετινού καλοκαιριού (Πέμπτη 22/8), που συνδιοργανώνουν οι Μανιταρόφιλοι Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΠΕ Γρεβενών, και το Πάρκο των Μανιταριών «φοράει τα γιορτινά του» και είναι πανέτοιμο να δεχθεί τους χιλιάδες επισκεπτών που αναμένεται και φέτος να κατακλύσουν το χώρο της εκδήλωσης.




 

Δείτε και εδώ




 

Θυμίζουμε ότι η 18η Πανελλήνια Μανιταρογιορτή, θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Αυγούστου στα Γρεβενά (Πάρκο Μανιταριών) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές με επίκεντρο τα μανιτάρια στον πλανήτη, καθώς αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου, από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη μέχρι και από την Αμερική και την Αυστραλία.

Γραφείο τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

You missed