Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, συναντήθηκε την Τρίτη 9 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης. Το παρών στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού, έδωσε και ο βουλευτής Γρεβενών κ. Θανάσης Σταυρόπουλος.
Ο κ. Δήμαρχος έθεσε στον υπουργό το θέμα της αναγκαίας ανακατασκευής-αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Γρεβενών «Μίλτος Τεντόγλου», το οποίο βρίσκεται σήμερα σε άθλια κατάσταση, ζητώντας τη συμβολή και στήριξη του υπουργείου ως ελάχιστη τιμή για τη προσφορά στον αθλητισμό της χώρας, των γρεβενιωτών Ολυμπιονικών, με κορυφαίο το «χρυσό παιδί» του ελληνικού στίβου, Μίλτο Τεντόγλου.

 




 

Ο Αν.Υπουργός, αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος, επισημαίνοντας ότι τέτοια έργα μπορούν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Σε κάθε περίπτωση ανέφερε ότι το θέμα θα εξεταστεί και ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο να κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση (μελέτη) του έργου, έτσι ώστε να εξεταστεί ποια μπορεί να είναι μετέπειτα η συμβολή του υπουργείου.
Να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει στενή συνεργασία του Δήμου Γρεβενών και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς αυτή τη κατεύθυνση, με δεδομένη τη πρόθεση και των δύο πλευρών να προχωρήσει το έργο το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση με τον κ. Βρούτση, το δήμαρχο Γρεβενών συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ρήγας Σκόδρας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Χρήστος Χαντές, ο Αντιδήμαρχος Ορεινών Κοινοτήτων, Κωνσταντίνος Λέτσιος καθώς και ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Γρεβενών, Γιάννης Παπαζήσης.

Γραφείο τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

 


 




 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.