Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, επίσκεψη στα Γρεβενά, στο πλαίσιο επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.




Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών και συνεχίστηκαν στον Δήμο Γρεβενών και στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, όπου συνομίλησε με το Προεδρείο αλλά και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών.

Ο κ. Μπούγας άκουσε τα προβλήματα των φορέων που επισκέφθηκε, και συνομίλησε με πολίτες με τους οποίους συζήτησε τη σπουδαιότητα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στην περιοδεία μετέχουν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κώστας Μπαγινέτας, ο Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών, Θανάσης Σταυρόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Γρεβενών, Λεωνίδας Τεντόγλου.

 




Πριν αναχωρήσουν για τη Δεσκάτη όπου θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κόττα, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε:

«Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο Ελληνικός λαός θα επιβεβαιώσει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, την ευρωπαϊκή προοπτική της Χώρας αλλά και την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στέλνοντας μήνυμα κοινωνικής και πολιτική σταθερότητας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.