Τα όσπρια σας βγαίνουν σκληρά παρότι τα μουλιάζετε για ώρες;

Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο μαγειρεύοντας ένα όσπριο όπως για παράδειγμα οι γίγαντες, δοκιμάστε να βάλετε τους γίγαντες από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας σε αρκετό νερό, στο οποίο έχετε διαλύσει σόδα, για να μουσκέψουν.

Την επόμενη ημέρα τους ξεπλένετε καλά και τους βράζετε μέχρι να μαλακώσουν (ξαφρίζοντάς τους) για περίπου 40΄.

Τους στραγγίζετε και τους βάζετε μέσα στο ταψί για 40 λεπτά και είναι έτοιμοι.

 

 

 

 

 

neadiatrofis

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.