Τέλος τα κρέατα, ήρθε η ώρα για ψαρόσουπες και ψάρια ψητά.

Υλικά

  • 4 φιλέτα φρέσκο σολωμό
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Σπαράγγια πράσινα φρέσκα
  • Λίγο βούτυρο
  • 1 λεμόνι
  • Θυμάρι φρέσκο, μαϊντανό και ρίγανη
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο για κάθε πακέτο
  • Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
  • Αλατίστε καλά τον σολωμό, ρίξτε πιπέρι
  • Απλώστε αλουμινόχαρτο (ή λαδόκολλα) και βάλτε τον σολωμό με τα σπαράγγια πλυμένα και καθαρισμένα στις άκρες -1 πακέτο για κάθε άτομο
  • Κόψτε το λεμόνι σε φετούλες και προσθέστε μερικές, συν μισή σκελίδα σκόρδο, συν τα αρωματικά
  • Βάλτε λίγο βούτυρο πάνω στον σολωμό και στα σπαράγγια
  • Προσθέστε ελάχιστο ελαιόλαδο, κλείστε το χαρτί καλά για να μην κυλήσει το βούτυρο, τοποθετήστε τα πακέτα σε ταψάκι και ψήστε σε ζεσταμένο φούρνο για 30 λεπτά
  • Προσθέστε χυμό λεμονιού στο σερβίρισμα

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.