Σας δίνω την καλύτερη λύση να φάτε πίτσα, χωρίς βλαβερά λιπαρά και επιβαρυντικά στοιχεία. Μια δική σας, νοστιμότατη πίτσα.

Υλικά

  • 1 φλυτζάνι ντοματίνια
  • Τυρί μοτσαρέλα ή burrata
  • 1 φρατζόλα ψωμί ή μπαγκέτα
  • Υλικά για πέστο: φύλλα βασιλικού, 2 σκελίδες σκόρδο, 1/4 φλυτζανιού παρμεζάνα, 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Κόψτε τα ντοματίνια στα δύο, βάλτε τα σε ένα μπολ, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και αλάτι και αφήστε τα στην άκρη
  • Φτιάξτε το πέστο: Βάλτε τον βασιλικό και τα σκόρδα σε μουλινέτα -Χτυπήστε
  • Προσθέστε την παρμεζάνα, χτυπήστε, προσθέστε λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο, όσο χρειαστεί ώσπου να γίνει το πέστο σαν smoothie
  • Ανάψτε το γκριλ
  • Κόψτε το ψωμί σε μεγάλες φέτες, ραντίστε το με ελαιόλαδο και ψήστε το στο γκριλ για 2-3 λεπτά
  • Βάλτε από πάνω το πέστο, την burrata σε φέτες και τέλος τα μαριναρισμένα ντοματίνια -Ψήστε για 1-2 λεπτά ακόμη, σβήστε το γκριλ και αφήστε για 3-4 λεπτά ώσπου να λιώσει όμορφα το τυρί
  • Ετοιμη η υπέροχη, σπιτική σας πίτσα!

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.