Ιδιαίτερη συνταγή για πεντανόστιμο αποτέλεσμα.

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 μεγάλες πατάτες
  • 200 γραμμάρια μπρόκολο
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 ντομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1 αυγό
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Με ένα αποφλοιωτή ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις πλένετε καλά.
  2. Σε ένα ξύλο κοπής βάζετε την πατάτα και την κρατάτε σταθερή από την άκρη, κόβετε σε κάθετες φέτες την πατάτα με απόσταση 1 εκ. δεν θέλουμε να τις κόψουμε μέχρι κάτω, αλλά ίσα ίσα να ακουμπάει το μαχαίρι στο ξύλο κοπής.
  3. Έπειτα αναμειγνύουμε τη φέτα, με το μπρόκολο, το αυγό, τα κρεμμυδάκια, τη ντομάτα και το λιωμένο σκόρδο, τα ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
  4. Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τις φέτες εσωτερικά και εξωτερικά της πατάτας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά.

 

 

 

newsbeast

 

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.