Χορταστική και υγιεινή επιλογή.
Υλικά για 4 άτομα
- 1 κούπα τσαγιού ελιές κομμένες
- 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1/4 κούπα τσαγιού ξίδι
- 1 μικρό μαρούλι ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι ρόκα
- 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
- 3-4 λιαστές ντομάτες
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κούπες τσαγιού μανιτάρια portobello ψιλοκομμένα
- 1 κούπα τσαγιού ελαιόλαδo
Εκτέλεση
- Κόβουμε και καθαρίζουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια, μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίχνουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά. Ανακατεύουμε για 1 -2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι. Στη συνέχεια όταν κρυώσει η σάλτσα, ρίχνουμε τη ρίγανη, μαρούλι και ρόκα ψιλοκομμένα, το αλατοπίπερο, τις ντομάτες και τις ελιές.
newsbeast
loading…