Η αγκινάρα περιέχει βιταμίνες A, B, C, ασβέστιο και φώσφορο. Αποδεδειγμένα, οι αγκινάρες έχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο λαχανικό.
Μπορείτε να πάρετε πράσινα φύλλα αγκινάρας και να τα καλύψετε με νερό (όχι πάρα πολύ, ίσα που να καλύπτονται).
Στη συνέχεια τα βάζετε στη φωτιά. Μόλις φθάσει στο σημείο βρασμού, τα κατεβάζετε από τη φωτιά και τα αφήνετε για τρεις ώρες. Στη συνέχεια τα σουρώνετε και με το υγρό αυτό κάνετε μασάζ στο κεφάλι για την τόνωση των μαλλιών.
neadiatrofis
loading…