Τέλειο καλοκαιρινό πιάτο, διαλέξτε καλές λιαστές ντομάτες και ποιοτικό κοτόπουλο.
Υλικά
- 1/2 κιλό βιολογικό κοτόπουλο στήθος
- 1 κουτί μακαρόνια ριγκατόνι
- 2 φλυτζάνια φρέσκο σπανάκι (ή κατεψυγμένο)
- 2 κουταλιές λιαστές ντομάτες, κομμένες
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές μουστάρδα Dijon
- 1/2 φλυτζανιού κρέμα γάλακτος
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράστε τα ριγκατόνι όπως λέει το πακέτο
- Σε τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το κοτόπουλο, το οποίο έχετε κόψει σε κύβους
- Ρίξτε αλάτι και πιπέρι (προσοχή στο αλάτι αν οι λιαστές ντομάτες είναι αλμυρές)
- Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ψιλοκομμένα, ροδίστε μαζί για άλλα 3 λεπτά
- Προσθέστε τις λιαστές ντομάτες και ψιλοκομμένο, ωμό σπανάκι, κρέμα γάλακτος, μουστάρδα
- Αφήστε να γίνει μια κρεμώδης σάλτσα, ανακατέψτε καλά
- Ρίξτε στο τηγάνι σας και τα ριγκατόνι και σερβίρετε με μπόλικη παρμεζάνα και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
iefimerida
loading…