Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 4 άτομα
- 8 λουκάνικα
- 1 κιλό από διάφορα μανιτάρια κομμένα κομματάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 200 γρ. λευκό κρασί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα λουκάνικα.
- Μόλις ροδίσουν, σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και βάζουμε 200 γρ. ζεστό νερό.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά για 10-15 λεπτά.
- Προσθέτουμε ύστερα τα μανιτάρια, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 10 λεπτά περίπου, μόλις δηλαδή είναι έτοιμα τα μανιτάρια.
newsbeast
loading…