Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 8 άτομα
- 300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 150 γρ. κορν φλάουρ
- 1 κ.σ. μπέκιν πάουντερ
- 2 βανίλιες σκόνη
- 100 γρ. μαργαρίνη
- 2 κρόκους
- 100 γρ. φρουκτόζη
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη φρουκτόζη και μόλις ασπρίσει ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά το αλεύρι εναλλάξ με το μπέκιν και το κορν φλάουρ.
- Τέλος ρίχνουμε και τις βανίλιες μαζί με το ξύσμα χτυπώντας άλλα 2-3 λεπτά ώστε να έχουμε μία ζύμη μαλακή και εύπλαστη.
- Πλάθουμε μπισκότα στο σχήμα που θέλουμε, προσοχή να έχουν όλα το ίδιο μέγεθος και τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
newsbeast
loading…