Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 μέτριο ανανά κομμένο τετραγωνάκια
  • 250 γρ. αλεύρι ολική άλεσης κοσκινισμένο
  • 50 γρ. φρουκτόζη
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 250 γρ. γάλα σόγιας
  • 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν, τη φρουκτόζη, το ελαιόλαδο, το γάλα από σόγια και τα ¾ από τον ανανά.
  2. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.
  3. Το βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να γίνει χλιαρή και γαρνίρουμε από πάνω με τα υπόλοιπα κομμάτια ανανά. Σερβίρεται χλιαρή.

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.