Ενα από τα καλύτερα αλείμματα είναι η χτυπητή.

Επιλέξτε ποιοτική φέτα, όχι πολύ μαλακή και αγοράστε καλές πιπεριές Φλωρίνης. Η προετοιμασία αυτής της καταπληκτικής συνταγής είναι 5 λεπτά!

Υλικά

  • 200 γραμμάρια φέτα ημίσκληρη
  • 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, κονσέρβα
  • Μερικά φύλλα δυόσμο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Λυώστε χοντρά την φέτα με πηρούνι
  • Κόψτε σε λεπτές λωρίδες την πιπεριά Φλωρίνης
  • Σε ένα μπολ αναμείξτε όλα τα υλικά, και το σκόρδο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο
  • Προσθέστε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
  • Απολαύστε την κτυπητή σε κάθε τραπέζι σας ή σκέτο ντιπ

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.