Υλικά:
- 1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
- 3 αυγά
- λάδι για τηγάνισμα
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι
- 1 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κιλό χταπόδι
- 1 σκόρδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Πλένετε το χταπόδι και το περνάτε από την μηχανή του κιμά
-Βάζετε σε ένα μπώλ όλα τα υλικά
-Αλατοπιπερώνετε
-Ζυμώνετε καλά
-Πλάθετε το μείγμα σε κεφτέδες
-Σε ένα πιάτο βάζετε το αλέυρι
-Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει
-Αλευρώνετε τους κεφτέδες
-Τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές
-Προαιρετικά σερβίρονται και με κόκκινη σάλτσα
sintages
loading…