pagwto_0

Στο παγωτατζίδικο «10Below» στην Τσάιναταουν της Νέας Υόρκης γίνεται χαμός για ένα παγωτό. Για το ταϊλανδέζικο rolls και την αμερικανική του εκδοχή.

Ωστόσο, τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο έχει η προετοιμασία του. Μεγάλες ουρές καθημερινά για το παγωτό, για να απολαύσουν την διαδικασία παραγωγής του, ενώ γίνεται μεγάλος ντόρος και στο instagram με τις φωτογραφίες από το εν λόγω παγωτό.

Τα rolls παγωτού δημιουργούνται πάνω σε μία παγωμένη πλάκα, όπου απλώνεται υγροποιημένο σπιτικό παγωτό. Οι εργαζόμενοι προσθέτουν τις γαρνιτούρες, τα φρούτα, τα μπισκότα ή ότι άλλο επιθυμεί ο πελάτης και στη συνέχεια σχηματίζουν τα ρολά με επιδέξιες κινήσεις που θυμίζουν σεφ σούσι.

Η τεχνική αυτή έχει τις ρίζες της στην Ταϊλάνδη, αν και στη Νέα Υόρκη το παγωτατζίδικο κάνει και δικές του εκδοχές με προσθήκη από συγκεκριμένα υλικά.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.