Eκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (12/05), στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΕΚ στα Γρεβενά, υπό την αιγίδα της Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών με αντικείμενο Νέες Γαστρονομικές Γεύσεις των Γρεβενιώτικων Προϊόντων.
Ο Σεφ Γιάννης Κύρκος μίλησε για το σεμινάριο:
Ο ιδιοκτήτης του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΚΕΚ Γρηγόρης Τσαπατσάρης:
Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)
Η Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος ) πραγματοποίησαν με επιτυχία επιδοτούμενα σεμινάρια σε δύο κλάδους.
- Κρεοπωλεία Γρεβενών με αντικείμενο : Διαχείριση Υγιεινή και Ασφάλειας Τροφίμων σε κρεοπωλεία.
- Εστιάτορες Γρεβενών με αντικείμενο : Νέα Διατροφικά και Γαστρονομικά Πρότυπα, με κύριο στόχο την προώθηση των τοπικών τροφίμων και ποτών
Οι επιχειρήσεις επιδοτήθηκαν με χρηματικά ποσά και επιπλέον έλαβαν πιστοποιητικό αναβάθμισης των επιχειρήσεων τους.
Η εκτέλεση των σεμιναρίων έγινε στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΕΚ, που διαθέτει άψογη υποδομή και άριστη τεχνογνωσία και εξυπηρέτηση .
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ