Νίκησε 2-0 σετ τον ΝαδάλΟ Τζόκοβιτς κατέκτησε ξανά τον τελικό του ATP στο Λονδίνο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διατήρησε τα σκήπτρα, κατακτώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά και τρίτη στην καριέρα του τον τελικό του ATP World Tour Series στο Λονδίνο.

Ο Σέρβος τενίσας επικράτησε του Ισπανού Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Ράφα Ναδάλ με 2-0 σετ (6-3, 6-4) στο «02 Arena», σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά.

Ο Τζόκοβιτς μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και με δύο μπρέικ έφτασε στο 3-0 για να… ξυπνήσει λίγο αργά όμως ο Ναδάλ που τελικά έχασε το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Ναδάλ μπήκε καλά υπερασπιζόμενος το σερβίς του αλλά ο Τζόκοβιτς πήρε δύο διαδοχικά γκέιμς φτάνοντας στο μπρέικ το οποίο τον οδήγησε σε προβάδισμα 3-1 μετά το δικό του σερβίς. Ο Ναδάλ μείωσε σε 3-2, ο Νόλε έφτασε στο 5-3 με τον Ναδάλ απλώς να μειώνει σε 5-4 και τον Τζόκοβιτς να πανηγυρίζει στο τέλος της αναμέτρησης την τρίτη κούπα του σε τελικό ATP.

Με αυτό το τουρνουά, το μοναδικό που δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Ναδάλ, ολοκληρώθηκε η χρονιά, με τον Ισπανό ωστόσο να επιστρέφει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.