Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι στα Γρεβενά, πως ζούμε σε μια πόλη όπου το Νοσοκομείο μας, παρέχει υψηλές Ιατρικές Υπηρεσίες. 

Η Διοίκηση (κα Ευτυχία Καπάτου) και όλο το διοικητικό, Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό, βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς από την πρώτη στιγμή που περνούν την πόρτα του Νοσοκομείου μας. 

 




 

Για άλλη μία φορά, χθες (02-9-2024) , σε ένα έκτακτο χειρουργείο, ο Διευθυντής της  Χειρουργικής – Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καχλαν Συριανός (για 2η φορά. Η πρώτη ήταν την Τρίτη και 13 Ιουνίου του 2017), μαζί με Χειρουργό επιμελητή τον Ιωάννη Γκιζα και Αναισθησιολόγους τους Θεόδωρο Σφάλαγκο (Διευθυντή Αναισθησιολογίας ) και συντονιστή Διευθυντή Αναισθησιολογίας τον κ. Πολύχρονη Ιερόπουλο, με την βοήθεια βεβαίως όλου του Νοσηλευτικού Προσωπικού, μας έδωσαν την χαρά, μετά την επιτυχίας της, να μπορούμε να γιορτάζουμε σήμερα τα 87α γενέθλιά μας.
Για να μην ξεχάσουμε κανέναν, ανάμεσα σε άλλους, (μερικούς τους ξανά αναφέρω) από την ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους: 
κ. ΣΥΡΙΑΝΟ, κ. ΓΚΙΖΑ, κ. ΧΑΡΑΤΣΑΡΗ, κ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ, κ. ΣΚΛΑΒΟ. 

 




 

Τον ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ: κ. ΕΒΡΕΝΟΓΛΟΥ και τους (τις) ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ: κα ΚΑΡΥΩΤΗ, κα ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, κα ΓΕΡΟΥΛΑ, άλλα και ΟΛΟ το ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ:
κα ΔΟΥΦΛΙΑ, κα ΓΑΚΗ Ε., κα ΣΤΑΜΟΥ, κα ΤΣΙΝΤΖΙΛΙΔΑ, κα ΚΑΜΠΕΡΗ, κα ΔΑΛΛΑ, κα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, κα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, κα ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ, κα ΔΡΑΓΑΝΙΔΟΥ, κα ZHKOY,κα NTPAMTΣIKA
Με τέτοια στελέχη, ΟΛΟΙ πρέπει να νιώθουμε σιγουριά και ΑΣΦΑΛΕΙΑ. 
 Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ 
 Οικογένεια 

 Ιωάννη Χρ. Μίμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.