”Έφυγαν” πρόωρα από κοντά μας δύο συμπολίτες μας με έντονη παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα και βύθισαν στη θλίψη ολόκληρο τον Δήμο μας.

Ο Χρήστος, ευπατρίδης Γρεβενιώτης,  με διαρκή προσφορά στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό και στην Αυτοδιοίκηση, καταξιώθηκε στη συνείδησή μας για την ανιδιοτελή του δράση και την έντονη δημιουργική του παρουσία.

Με φιλική συμπεριφορά και χαμόγελο, με γνώσεις και πρωτοβουλίες, με ακούραστες και αποτελεσματικές κινήσεις, συνέβαλε καθοριστικά στην αναβάθμιση όλων των θεσμικών χώρων που κλήθηκε να προσφέρει τις πολύτιμές του υπηρεσίες.

 




 

Ο Τόλης, που καταξιώθηκε σαν  “Αρχηγός της Πίνδου“,  ήταν  “το παιδί της πόλης μας“ που, με τη δράση του,  ανέλαβε να μας θυμίζει διαρκώς τον  -ανεκτίμητης αξίας – ορεινό μας πλούτο, καθώς, ταύτισε τη ζωή του με την πανέμορφη γρεβενιώτικη φύση και το σπάνιο φυσικό σύνολο της Γρεβενιώτικης Πίνδου.

Η μορφή του θα πλανάται για πάντα  πάνω στις αγαπημένες του  βουνοκορφές της Πίνδου, υπενθυμίζοντάς μας πως ο τόπος μας και το μέλλον του, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος και ταυτισμένος με την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου.

Η Γρεβενιώτικη Κοινωνία, σύσσωμη τους αποχαιρετά στο αιώνιο ταξίδι τους και τους εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

 




 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών

Κυριάκος Ταταρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.