Θλίψη, απογοήτευση και οργή προκαλεί η ανικανότητα και η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής όσον αφορά τη λειτουργία και τη διαχείριση του Παλαιοντολογικού Μουσείου Μηλιάς. Πιο συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή παρότι ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της κοινότητας μας και από τους ξεναγούς ότι θα βρίσκονται (δικαιολογημένα) σε άδεια, δεν φρόντισε να αντικαταστήσει τους υπαλλήλους στις περιόδους αδειών τους. Αντιθέτως η προτροπή της δημοτικής αρχής ήταν να μπει λουκέτο στο μουσείο για όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι άδειες, αφήνοντας το μουσείο κλειστό σε μια περίοδο που ο νομός είναι γεμάτο με αμέτρητους συμπολίτες μας και τουρίστες.

 




 

Παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Γρεβενών, κ. Ταταρίδης, σε πρόσφατη συνάντηση τοπικών φορέων στην Κοζάνη, ενώπιον του περιφερειάρχη, περιφερειακών συμβούλων, τον βουλευτή Γρεβενών και των καθηγητών του τμήματος Γεωλογίας ΑΠΘ, δεσμεύτηκε ρητά ότι θα φροντίσει για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου Μηλιάς με ενημερωτικά φυλλάδια, ιστοσελίδα, υπαλλήλους, κ.ά, διαπιστώνουμε καθημερινά πως ισχύει το αντίθετο.

Οι μήνες πέρασαν, όμως η απαξίωση δυστυχώς συνεχίζεται καθημερινά και στις δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι οι περίοδοι των αδειών οι κάτοικοι της Μηλιάς φροντίζουν συνεχώς για την εύρυθμη λειτουργία του μουσείου όπως πράττουν τα τελευταία 27 χρόνια. Επομένως, απορούμε πραγματικά πως ένας άνθρωπος που αδιαφόρησε πλήρως για την παλαιοντολογία ως βουλευτής και αυτοπαρουσιάζεται πλέον ως οραματιστής μεγαλόπνοων και ακριβών έργων, αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά το υπάρχον μουσείο Μηλιάς όπως δεσμεύτηκε στους προαναφερθείσας.


 




 

Κύριε Ταταρίδη θα βρείτε λύσεις πάνω στο ζήτημα ή θα κρατήσετε πάλι σιωπή ιχθύος και θα επιδεικνύετε συνεχώς την ανυπαρξία σας;

Χρήστος Γιαγκόζογλου
πρώην πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μηλιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.