Θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα μας και να βρίσκομαι δίπλα σας, με όποιον τρόπο μπορώ“..

Δείτε την επιστολή που έστειλε η κα Μάχη Κανούτα προς το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους συνεργάτες και αθλήτριες της ομάδας Σειρήνες Γρεβενών:


 




 

Μετά από ώριμη σκέψη και με μεγάλη συγκίνηση, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να παραιτηθώ από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας.

Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είχα την τιμή και την χαρά να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την πρόοδο της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή της εμπλοκής μου, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προσφέροντας την υποστήριξη μου τόσο σε διοικητικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Η αμεσότητα στην επικοινωνία και η ειλικρίνεια αποτέλεσαν πάντα για μένα βασικές αξίες στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στα Γρεβενά αλλά και ευρύτερα.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, για την πολύτιμη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που αναπτύξαμε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις αθλήτριές μας, που με την αφοσίωση, το πάθος και την επιμονή τους, ανέδειξαν το μεγαλείο του γυναικείου ποδοσφαίρου και μας γέμισαν περηφάνια.

Επίσης, θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλες τις γυναίκες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είτε ως αθλήτριες, είτε ως προπονήτριες, είτε ως διοικητικά στελέχη. Η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες μας. Μαζί καταφέραμε να φέρουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο στο προσκήνιο και να το αναδείξουμε ως άξιο σεβασμού και προσοχής.


 




 

Κλείνοντας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, παρά την αποχώρησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα μας και να βρίσκομαι δίπλα σας, με όποιον τρόπο μπορώ.

Σας ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί και εύχομαι στις Σειρήνες Γρεβενών και σε όλες τις αθλήτριες καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Μάχη Κανούτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.