Με τον συντοπίτης μας (με καταγωγή από τα Αηδόνια Γρεβενών) υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, συναντήθηκε την Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης.
Το παρών στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού, έδωσε και ο βουλευτής Γρεβενών κ. Θανάσης Σταυρόπουλος.




Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Γρεβενών, με τον κ. Γκιουλέκα να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να βοηθήσει την γενέτειρά του περιοχή, δεσμευόμενος ότι θα βρίσκεται σε διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Βουλευτή και τον Δήμαρχο, με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των τρεχόντων ζητημάτων, με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο Δήμος Γρεβενών, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Γραφείο τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.