Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, αποστέλλει συγχαρητήρια επιστολή στις μαθητικές καλλιτεχνικές-θεατρικές ομάδες «ΚινΘΕΑ» και «Εξ αμάξης», με αφορμή τις δύο πρόσφατες θεατρικές παραστάσεις, «Στα μονοπάτια του Σαίξπηρ» και «Μήδεια», που παρουσίασαν αντίστοιχα, στα πλαίσια των πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» του Δήμου και της ΠΕ Γρεβενών.

«Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Δημοτική Αρχή στις μαθητικές καλλιτεχνικές-θεατρικές ομάδες «ΚινΘΕΑ» και «Εξ αμάξης» για τις εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάσατε στη τοπική κοινωνία.




 

Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στα συναισθήματα που προκαλέσατε, αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά, άξιοι και εκλεκτοί εκπαιδευτικοί!
Η Δημοτική Αρχή Γρεβενών, πιστή στο στοίχημα του πολιτισμού, οφείλει και στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε προσπάθειες, που αποδεικνύουν ότι
ο πολιτισμός σ΄αυτόν τον τόπο, στα Γρεβενά μας, περισσεύει… και ομάδες πνευματικής δημιουργίας σαν αυτές, που σκορπίζουν ελπίδα και φως αφειδώς ολόγυρα, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από ντόπιο δυναμικό και δη από τα παιδιά μας, από εφήβους που θέτουν συλλογικούς στόχους και τους πετυχαίνουν με τη βοήθεια των εμπνευσμένων δασκάλων τους, μας δείχνουν πως υπάρχει όχι μόνο παρελθόν αλλά και παρόν και μέλλον».




Με εκτίμηση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής
Ο Δήμαρχος
Κυριάκος Ταταρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.