Για την θετική εξέλιξη της έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου Γρεβενών από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση  Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, μίλησε ο Δήμαρχος Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης,  την Πέμπτη (30-5), στον Starfm 933 και την εκπομπή “Αντισταθείτε” με τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη.

Επιτέλους έχουμε προϋπολογισμό. Ο Δήμος ανοίγει τα φτερά του και θα ξεκινήσει τώρα μία επιχείρηση όπου θα αναμορφώσουμε τον Δήμο, απ΄ άκρου εις άκρον..

..Δεν δικαιολογείτε να υπάρχει αρνητική ψήφος στο Δημοτικό Συμβούλιο στην ψήφιση του“…

Γρήγορα τώρα θα κινηθούμε να πάρουμε περισσότερα από 50 άτομα για το πράσινο και την καθαριότητα, αλλά και όπου αλλού μας δίνει το δικαίωμα ο νόμος θα κάνουμε προσλήψεις..

Ακαθάριστα Οικόπεδα

 




 

Ο κ. Ταταρίδης μίλησε ακόμη και για τα “ακαθάριστα οικόπεδα” όπου ..”καλούνται οι Δήμοι να τον εφαρμόσουν, χωρίς πόρους αλλά και προσωπικό“…

Για τον νέο Βουλευτή Γρεβενών

Για τον νέο Βουλευτή, Θανάση Σταυρόπουλο, είπε πως θα “συνεργαστώ μαζί του αλλά και με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Τσακνάκη  και θα είμαστε μιά ομάδα, μια γροθιά”..  “Με τον κ.Σταυρόπουλο θα είμαστε σε καθημερινή “κάθοδο” στην Αθήνα“..

Σύσκεψη την Τρίτη για την κατασκευή του Νέου Παλαιοντολογικού Μουσείο Γρεβενών

Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη, το μεσημέρι της  Τρίτης 4 Ιουνίου, “παρουσία και των καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου του κ.Βαβουλίδη και της κας Τσουκαλά, για την κατασκευή του Παλαιοντολογικού Μουσείου Γρεβενών” ..

Δεν είμαι κομματικός

Ο Κυριάκος Ταταρίδης δεν είναι κομματικός. Είναι Δήμαρχος Γρεβενών. Αγκαλιάζω την κυβέρνηση και τον κάθε υπουργό και συνεργαζόμαστε για το καλύτερο” και κατέληξε λέγοντας:

Οι πράξεις και τα έργα, θα κρίνουν τον καθένα μας

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.