Ο Υφυπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, o Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, παρουσία και του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Θανάση Φωλίνα, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Χατζηζήση, του Δημάρχου Γρεβενών και προέδρου της ΠΕΔ δυτ. Μακεδονίας, Γιώργου Δασταμάνη, των αντιδημάρχων του Δήμου, Γεώργιου Γκοτζαμπασόπουλου και Ζήση Κιάκα, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ιωάννη Ντόντη, αλλά και πολλών υπηρεσιακών στελέχων, συναντήθηκαν στο Περιβόλι Γρεβενών, για την διευθέτηση και λύση, ζητημάτων που αφορούν τόσο στον Εθνικό Δρυμό της ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ αλλά και την συγκοινωνιακή επικοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας με την Ηπειρο.

Εγινε αναφορά στην ξύλευση, αλλά και στα αγριογούρουνα..

Δείτε τον διάλογο:

Την συγκεκριμένη συνάντηση, είχε αναφέρει το πρωί, ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, μιλώντας στον Star-fm 933. (ακούστε εδώ)

Δείτε μερικές από τις δηλώσεις που έγιναν στην camera του Grevena TV||, και στην Δημοσιογράφο της ΕΡΤ Δέσποινα Αμαραντίδου:

Γιώργος Αμυράς: “Θα μπορούν πλέον μόνοι τους οι κάτοικοι να ξυλέυσουν…- Δόθηκαν 4 (3+1) εκατομμύρια ευρώ στα δασαρχεία”…

Γιώργος Κασαπίδης: ” Η Δυτική Μακεδονία έχει πολλές φυσικές ομορφιές”…

Θανάσης Φωλίνας: “Προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη του ορεινού τουρισμού” …

Ιωάννης Ντόντης: “Το τζάκι, ήδη το ανάψαμε” ..

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν και τη Βάλια Κάλντα.

Δείτε εικόνες:

Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.