Ανοίξατε ένα μπουκάλι κρασί αλλά δεν καταναλώθηκε και δεν θέλετε να πάει χαμένο;

Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί είναι η δυσκολία να ξαναμπεί ο φελλός του στο μπουκάλι.

Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα, καθώς μπορείτε να βυθίσετε το φελλό σε καυτό νερό για λίγα λεπτά.

Με αυτόν τον τρόπο θα μαλακώσει και θα χωράει ευκολότερα στο στόμιο.

 

 

 

 

 

neadiatrofis

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

You missed