Το μπούκοβο, με το βούτυρο και την φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα

απογειώνουν αυτά τα ταπεινά «φιογκάκια».

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • Μισό κιλό μπρόκολο
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 3 κουταλιές παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
  • Μια πρέζα μπούκοβο
  • Αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Βράστε τα μακαρόνια όπως λέει το πακέτο
  • ΜΗΝ πετάξετε το νερό: μέσα στην ίδια κατσαρόλα βράστε το μπρόκολο για 1-2 λεπτά
  • Σουρώστε τα μακαρόνια και το μπρόκολο
  • Ρίξτε τα μακαρόνια πίσω στην κατσαρόλα και προσθέστε το βούτυρο -Αναμείξτε καλά, να πάρουν γεύση
  • Προσθέστε την παρμεζάνα, το μπούκοβο, το πιπέρι και το μπρόκολο
  • Αναμείξτε απαλά, προσθέστε αλάτι αν χρειάζεται

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.