Το τζατζίκι είναι παραδοσιακό ελληνικό συνοδευτικό για ψητά κρέατα. Αγαπημένο και δροσερό είναι ότι πρέπει για το καλοκαιράκι.Ας δούμε πως το έχω εμπνευστεί εγώ και πιστεύω ότι θα σας αρέσει πολύ!!!

Τι θα χρειαστούμε:

  • Στραγγιστό γιαούρτι
  • Αγγούρι
  • Καρότο
  • Σκόρδο
  • Άνιθο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Πως θα το κάνουμε:

➤  Τρίβουμε το αγγούρι και το καρότο στον τρίφτη.Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τον άνιθο και το σκόρδο.

➤ Σε ένα μπώλ βάζουμε το γιαούρτι ρίχνουμε τα υλικά και προσθέτουμε ελαιόδο και αλάτι.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν.

➤ Δοκιμάζουμε και ανάλογα προσθέτουμε υλικά-περισσότερο σκόρδο,ας πούμε αν το θέλουμε πιο καυτερό-και είμαστε έτοιμοι.

 

 

 

 

 

kitchenreporter

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.