Τρίζει στο δόντι, αλλά είναι μαλακό. Γευστικό αυτό το ψητό κολοκύθι με αρωματικά και παρμεζάνα.

Υλικά

  • 4 φρέσκα κολοκυθάκια
  • 1/2 φλυτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • Θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό, αλάτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο μαϊντανό

 

Εκτέλεση

  • Ανάψτε το γκριλ στο φούρνο σας
  • Σε ένα μπολάκι αναμείξτε την τριμμένη παρμεζάνα, το θυμάρι, τη ρίγανη, τον ξηρό βασιλικό, τα ψιλοκομμένα σκόρδα, αλάτι και πιπέρι
  • Κόψτε τα κολοκύθια σε βραχάκια, ραντίστε τα με ελαιόλαδο και ρολάρετε στο μείγμα
  • Τοποθετήστε τα στο γκριλ και ψήστε τα για 15 λεπτά, ανεβάστε λίγο τη σχάρα για 2-3 λεπτά ώστε να ροδίσουν καλά
  • Ρίξτε μαϊντανό από πάνω και σερβίρετε

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.