Η υγρασία στο κάτω μέρος του ψυγείου σας επισπεύδει την κατάρρευση των λαχανικών.

Μπορείτε όμως να παρατείνετε τη ζωή τους, με έναν πολύ απλό τρόπο: βάζοντας στο συρτάρι των λαχανικών ένα ξηρό σφουγγάρι.

Αν παρατηρήσετε ότι το σφουγγάρι είναι υγρό, στύψτε το και αφήστε το να στεγνώσει πριν το βάλετε πίσω στο ψυγείο. Μεταξύ των χρήσεων μουλιάστε τα σφουγγάρια σε ζεστό νερό με χλωρίνη για να αποτρέψετε την ανάπτυξη μούχλας.

 

 

 

 

 

neadiatrofis

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.