Είναι εκπληκτικό πώς τα μικρά πράγματα μπορούν να μας εμπνεύσουν σε μια υπέροχη συνταγή.

Ενα γευστικό ταμπουλέ, με υγιεινά συστατικά, θα το συνδιάσουμε με άλειμμα χούμους από ρεβύθια.

Το μπόνους της συνταγής είναι ότι και οι δύο σαλάτες διατηρούνται για μέρες στο ψυγείο και μπορούν να χρησιμεύσουν σε πολλά από τα τραπέζια σας.

Βάλτε το ταμπουλέ και το χούμους στη ζωή σας όσο γίνεται γρηγορότερα!

 

Υλικά για το ταμπουλέ

  • 1-2 φλυτζάνια πλιγούρι ολικής (ή σιτάρι, ή φαγόπυρο, ή κουσκούς)
  • 1 αγγούρι σε φετούλες
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 ματσάκι δυόσμο
  • Χυμό 1 λεμονιού
  • 1 φλυτζάνι ντοματίνια
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.