Το τηγάνισμα έχει κι αυτό τα μυστικά του και η θερμοκρασία στην οποία τηγανίζουμε διάφορες τροφές παίζει σημαντικό ρόλο.

Σε θερμοκρασία 130-145 βαθμούς τηγανίζουμε πατάτες και λαχανικά.

Σε θερμοκρασία 155-170 βαθμούς τηγανίζουμε βουτυρωμένα η αλευρωμένα.

Σε θερμοκρασία 175-190 βαθμούς τηγανίζουμε μικρού μεγέθους ψαράκια π.χ. καλαμαράκια, κροκέτες κ.ά.

 

 

 

neadiatrofis

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.