Είναι η διάσημη Τάρτα Νορμανδίας, από την περιοχή της Γαλλίας με τα καλύτερα μήλα.

Εύκολη συνταγή, με χοντροκομμένα μήλα. Σεβαστείτε τα υλικά, είναι η αυθεντική συνταγή.

Υλικά

  • Ζύμη για τάρτα (φτιάξτε τη δική σας ζύμη)
  • 4 καλά μήλα, με γεύση, κομμένα στα 8 κομμάτια
  • 2 αυγά
  • 125 γραμμάρια ζάχαρη
  • 75 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
  • 1 μερίδα βανίλια σε σκόνη
  • 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 1 σφηνάκι  Calvados (αλκοόλ από μήλα) -Εσείς βάλτε κονιάκ
  • Λίγη ζάχαρη άχνη

 

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Χτυπήστε τα αυγά με την ζάχαρη ώσπου να ασπρίσουν
  • Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, την βανίλια, το κονιάκ και την κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε καλά
  • Τοποθετήστε τα χοντροκομμένα μήλα σε ταψάκι, κάπως έτσι, και περιχύστε τα με την κρέμα
  • Ψήστε για 20 ως 25 λεπτά, όταν κρυώσει κάπως ρίξτε την ζάχαρη άχνη για να ομορφήνει το γλυκό σας
  • Είναι η νοστιμότερη και ευκολότερη τάρτα μήλου που έχετε δοκιμάσει!

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.