Μοναδικός τρόπος για να νοστιμίσει το κοτόπουλο και να αποτελέσει κυρίως πιάτο, με ταλιατέλες, ρύζι, σαλάτα κλπ.

Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλο
  • 200 γραμμάρια μανιτάρια
  • 2 μεσαία κρεμμύδια
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα με σπόρους
  • 2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι εστραγκόν
  • Αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Κόψτε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο σε κύβους
  • Σε βαθύ τηγάνι, ροδίστε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, για 3 λεπτά
  • Κόψτε τα μανιτάρια και προσθέστε τα στο τηγάνι, ροδίστε ακόμη 2 λεπτά
  • Σβήστε με το κρασί και ανακατέψτε για 2-3 λεπτά, να βγάλει αρώματα
  • Προσθέστε 1,5 ποτηράκι νερό και αφήστε να βράσει για 15 λεπτά
  • Σε άλλο τηγάνι ροδίστε καλά, με ελαιόλαδο, τα κομμάτια κοτόπουλου
  • Προσθέστε το κοτόπουλο στα μανιτάρια, ρίξτε τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και λίγο κομμένο εστραγκόν
  • Αφήστε να βράσει ακόμη 10 λεπτά και είναι έτοιμο
  • Σερβίρετε το κοτόπουλο σε πιατέλα, και από πάνω ρίξτε την σάλτσα μανιταριών και μουστάρδας

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.