Έχετε μαγειρική σόδα στο ντουλάπι της κουζίνας για κάποιο χρονικό διάστημα και θέλετε να την χρησιμοποιήσετε;

Τσεκάρετε αν είναι φρέσκια κάνοντας το παρακάτω τεστ.

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα σε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό. Αν η σόδα αρχίσει να κάνει μπουρμπουλήθρες, τότε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, αν όχι, πετάξτε τη.

 

neadiatrofis

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.