Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.

Υλικά για 4 άτομα

  • ½ κιλό κιμά από γαλοπούλα
  • 100 γρ. τυρί μετσοβόνε τριμμένο
  • 2 αυγά
  • 3 κ.σ. φρυγανιά χωρίς γλουτένη
  • 1 κ.γ. μάραθο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και δουλεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα.
  2. Φτιάχνουμε 8 μικρά χάμπουργκερ και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο ελαιόλαδο 5 λεπτά από κάθε μεριά.

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

You missed