Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 4 άτομα
- ½ κιλό κιμά από γαλοπούλα
- 100 γρ. τυρί μετσοβόνε τριμμένο
- 2 αυγά
- 3 κ.σ. φρυγανιά χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. μάραθο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και δουλεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα μαλακό μείγμα.
- Φτιάχνουμε 8 μικρά χάμπουργκερ και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο ελαιόλαδο 5 λεπτά από κάθε μεριά.
newsbeast
loading…