Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 4 άτομα
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 250 γρ. σπαράγγια
- 250 γρ. ζαμπόν ή μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 200 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια
- 30 ml γάλα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις ταλιατέλες al dente και 5 λεπτά πριν να είναι έτοιμες προσθέτουμε μέσα και τα σπαράγγια, ενώ το ζαμπόν ή το μπέικον 1 λεπτό πριν.
- Στραγγίζουμε και βάζουμε ξανά όλα τα υλικά στην κατσαρόλα.
- Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ έχουμε ανακατέψει το τυρί κρέμα μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα.
- Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για λίγο, ίσα – ισα να δέσουν όλα μαζί τα υλικά.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
newsbeast
loading…