Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι
Υλικά για 2 άτομα
- 2 φλιτζ. λιωμένες φράουλες
- 1 φακελάκι άχρωμη σκόνη ζελατίνης
- 4 κ.σ. ζάχαρη
- 1/2 ποτηράκι κονιάκ
- Σαντιγί
Εκτέλεση
- Βάλτε τις λιωμένες φράουλες μαζί με τη ζελατίνη σε ένα κατσαρολάκι για να ζεσταθούν ελαφρά, μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.
- Προσθέστε τη ζάχαρη και το κονιάκ. Ανακατέψτε καλά και αδειάστε το μείγμα σε φόρμα.
- Αφήστε το στο ψυγείο, να δέσει. Όταν το ζελέ δέσει, βουτήξτε τη φόρμα ως τα χείλη σε ζεστό νερό για να το ξεφορμάρετε πιο εύκολα σε πιατέλα.
- Βάλτε τη σαντιγί σε ένα κορνέ και σχηματίστε σχέδια της επιλογής σας.
newsbeast
loading…