Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι
Υλικά για 4 άτομα
- 400 γρ. σπαγγέτι
- 2 σκ. σκόρδο
- 120 γρ. αυγοτάραχο
- 5 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε λίγο το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά.
- Την ίδια στιγμή σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια.
- Βγάζουμε το σκόρδο από το τηγάνι, ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια προσθέτοντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει.
- Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, το μισό αυγοτάραχο τριμμένο και σερβίρουμε τα μακαρόνια τρίβοντας από πάνω το υπόλοιπο αυγοτάραχο και βάζοντας το μαϊντανό.
newsbeast
loading…