Τέλειο καλοκαιρινό πιάτο, διαλέξτε καλές λιαστές ντομάτες και ποιοτικό κοτόπουλο.

Υλικά

  • 1/2 κιλό βιολογικό κοτόπουλο στήθος
  • 1 κουτί μακαρόνια ριγκατόνι
  • 2 φλυτζάνια φρέσκο σπανάκι (ή κατεψυγμένο)
  • 2 κουταλιές λιαστές ντομάτες, κομμένες
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές μουστάρδα Dijon
  • 1/2 φλυτζανιού κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Βράστε τα ριγκατόνι όπως λέει το πακέτο
  • Σε τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το κοτόπουλο, το οποίο έχετε κόψει σε κύβους
  • Ρίξτε αλάτι και πιπέρι (προσοχή στο αλάτι αν οι λιαστές ντομάτες είναι αλμυρές)
  • Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ψιλοκομμένα, ροδίστε μαζί για άλλα 3 λεπτά
  • Προσθέστε τις λιαστές ντομάτες και ψιλοκομμένο, ωμό σπανάκι, κρέμα γάλακτος, μουστάρδα
  • Αφήστε να γίνει μια κρεμώδης σάλτσα, ανακατέψτε καλά
  • Ρίξτε στο τηγάνι σας και τα ριγκατόνι και σερβίρετε με μπόλικη παρμεζάνα και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.