Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 6 άτομα
- 10 κούμαρα
- 100 γρ. αμύγδαλα άσπρα σε πούδρα
- 100 γρ. σταφίδα σουλτανίνα
- 4 κ.σ. κόκκους ρυζιού
- 3 κ.σ. κακάο
- 100 γρ. τριμμένο φουντούκι ή τριμμένη καρύδα
- Λίγο νερό
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο νερό τα κούμαρα, τη σταφίδα και τους κόκκους ρυζιού να μαλακώσουν.
- Ύστερα τα περνάμε όλα στο μίξερ προσθέτοντας την πούδρα αμυγδάλου και το κακάο.
- Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, περνάμε από το τριμμένο φουντούκι ή την καρύδα και τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν.
newsbeast
loading…