Βυθίζονται σε μαρινάδα μουστάρδας, δενδρολίβανου και σκόρδου, υλικά που απογειώνουν την γεύση του αρνιού, για μισή ώρα.
Με αυτή την μαρινάδα έχετε ένα εντελώς άλλο πιάτο, τα παϊδάκια μοσχοβολάνε!
Αν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα, χρησιμοποιώντας μπούτι αρνίσιο, ολόκληρο.
Υλικά
- 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα Dijon
- 2 κουταλιές σούπας δενδρολίβανο φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας ξύδι κρασιού
- 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Αλάτι, πιπέρι
- 8 παϊδάκια αρνίσια
- 4 μεγάλες ντομάτες, ώριμες
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ μπολ χτυπήστε μαζί την μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το ξύδι, το λάδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι
- Βυθίστε τα παϊδάκια και γυρίστε τα συχνά μέσα στην μαρινάδα
- Σκεπάστε και βάλτε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά
- Ανάψτε το γκριλ ή το μπάρμπεκιου και ψήστε τα παϊδάκια, να μην καούν
- Συνοδέψτε στο ταψάκι σας και ντομάτες, κομμένες στα δύο, πάνω στις οποίες βάζετε από μια κουταλιά μαρινάδα
- Μπορείτε να σερβίρετε τα παϊδάκια με πράσινα φασολάκια βουτύρου
iefimerida
loading…