Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 4 άτομα
- 1 μέτριο ανανά κομμένο τετραγωνάκια
- 250 γρ. αλεύρι ολική άλεσης κοσκινισμένο
- 50 γρ. φρουκτόζη
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. γάλα σόγιας
- 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν, τη φρουκτόζη, το ελαιόλαδο, το γάλα από σόγια και τα ¾ από τον ανανά.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.
- Το βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να γίνει χλιαρή και γαρνίρουμε από πάνω με τα υπόλοιπα κομμάτια ανανά. Σερβίρεται χλιαρή.
newsbeast
loading…