Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι.
Υλικά για 4 άτομα
- 400 γρ. μοσχάρι γάλακτος (φιλέτο) κομμένο σε λεπτές φέτες
- 200 γρ. μπρόκολο βρασμένο
- 20 γρ. αλεύρι
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Περνάμε το μπρόκολο στο μπλέντερ να γίνει κρέμα και προσθέτουμε ύστερα λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Το κρατάμε στη ζέστη. Παίρνουμε τις φέτες από το κρέας, τις αλατοπιπερώνουμε, τις περνάμε στο αλεύρι, τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα από μπρόκολο, ανακατεύουμε να πάρει τη γεύση, ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
newsbeast
loading…