Υλικά Συνταγής

  • 2 αυγά θερμ. δωμ.
  • 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1 + 1/4 φλ. γάλα φρέσκο
  • 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο και κρύο

    Για το σερβιρισμα

  • φρέσκα φρούτα εποχής
  • μέλι ή λιωμένη σοκολάτα

 

Εκτέλεση

Πάντα όταν φτιάχνουμε ζύμη για χυλό κρέπας, πρέπει το λιωμένο βούτυρο να κρυώσει τελείως πριν το προσθέσουμε.

 

argiro

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.