Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Κυριακή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών:

• Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου
• Οικονομικής Επιτροπής και
• Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αφού σήμερα Κυριακή (5-3-17), δεν υπήρχε απαρτία.

Οι απουσίες


Απουσίαζε σύσσωμη η Αντιπολίτευση (αξιωματική και ελάσσονα) και από τον Συνδυασμό του Γιώργου Δασταμάνη, οι : Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε συγκαλέσει την συγκεκριμένη συνεδρίαση, Αθανάσιος Τσακστάρας, Απόστολος Τσένης, Ιωάννης Λέτσιος και Απόστολος Τζιουβάρας.

Ο δεύτερος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Δρόσος, προήδρευσε, αφού ο απουσίαζε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, λέγοντας ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει απαρτία, δεν μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη συνεδρίαση, αφήνοντας αιχμές κατά του Παπαδόπουλου:
“Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά, να συγκαλείς ένα δημοτικό συμβούλιο και να μην παρεβρίσκεσαι εσύ ο ίδιος που απευθύνεις την πρόσκληση” …

Ο ίδιος είχε πει νωρίτερα:

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης αμέσως μετά ανέφερε: “Δεν θα δεχτώ κανέναν εκβιασμό. Λυπάμαι που ο τόπος , με τέτοιες πρακτικές πάει πίσω… Δηλώνω ότι ο Δήμος Γρεβενών θα πάει μπροστά και ισχύει ότι έχω πει προεκλογικά” ..
Σε ερώτησή μας, Από ποιόν εκβιάζεται, ο Δήμαρχος απάντησε Λακωνικά: “Ο νοών νοείτω” ..
.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.